tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah kuchyně - restaurace

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah

-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Sytém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému
   kritických bodů HACCP
-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod
-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu 

 Seznam výrobních diagramů

304a   Teplé nápoje
305a   Studené nápoje
315a   Doplňkový prodej – cukrovinky, nanuky atd.
316a   Porcovaná zmrzlina
317a   Produkty chlazené, zmrazené – dorty, zákusky, Babety, 
            lahůdky atd.
411a   Tatarák z masa - ryb
900a   Polévky
903a   Vložky do polévky – těstoviny, rýže, kapání, polotovary atd.
904a   Vložky do polévky – masové
905a   Vložky do polévky – svítek, celestínské nudle, smažený 
            hrášek atd.
907a   Pokrmy (polotovary) – instantní, sterilované, chlazené,
            zmrazené
908a   Produkty k dopečení – bagety, moučníky atd.
909a   Regenerace pokrmů
910a   Transport produktů
911a   Expedice (výdej) pokrmů
912a   Zchlazení / zmrazení – produktů (pokrmy, polotovary)
914a   Výroba těstovin
915a   Vařené přílohy – brambory, rýže, těstoviny, zelenina atd.
916a   Vařené brambory, červená řepa atd. ve slupce
917a   Bramborová kaše – z brambor, instantní 
918a   Škubánky, šťouchané brambory atd.
919a   Opékané brambory
920a   Zapečené brambory, těstoviny, zelenina atd.
921a   Smažené bramborové výrobky, polotovary
922a   Bramborové knedlíky, noky, taštičky atd. - plněné
923a   Knedlíky kynuté, houskové, ovocné atd.
924a   Knedlíky špekové, vídeňské, karlovarské atd.
925a   Halušky, chlupaté knedlíky atd.
926a   Krupicové knedlíky, noky atd.
928a   Kaše krupicová, vločková, ovesná, pohanková atd. 
929a   Kaše z luštěnin, obilovin atd.
930a   Zelí hlávkové, kysané, špenát, zadělávaná zelenina atd.
931a   Lečo, květákový mozeček atd.
932a   Těstoviny, noky atd. - Italské
934a   Žemlovka, rýžový, těstovinový nákyp atd.
935a   Rizota, džuveč atd.
937a   Bramboráky (plněné)
940a   Pizza
942a   Langoše
943a   Langoše, pizza atd. - dodaný produkt
950a   Pečeně, rolády, omáčky, sekaná atd. – s konečnou 
            úpravou
951a   Omáčky bez masa
952a   Guláše, plátky, závitky atd. – bez konečný úpravy
953a   Vařená masa, ryby atd.
954a   Grilovaná drůbež, kolena, ryby atd.
955a   Prejt, haše atd.
956a   Zapečené masa, ryby, zelenina atd.
957a   Mleté masa – karbanátky, vepřenky, noky atd.
958a   Minutky
959a   Smažené pokrmy – masa, zelenina, ryby atd.
961a   Burgery
962a   Topinky, tousty - obložené
963a   Vařená vejce
964a   Smažená vejce, omelety atd.
965a   Uzenina opékaná, ohřívaná, párek v rohlíku
969a   Příprava ovoce / zeleniny  
970a   Saláty zeleninové, saláty zeleninové se šunkou, sýrem,
            tuňákem atd.
971a   Saláty lahůdkové, těstovinové, bramborové atd.
972a   Výroba studených omáček, dresinků
975a   Obložené mísy, chlebíčky, předkrmy atd.
976a   Nakládané sýry, uzeniny atd.
977a   Huspeniny, aspiky atd.
978a   Teriny, paštiky atd.
979a   Bylinkové máslo
980a   Pomazánky, pěny
981a   Otvírání kompotů, sterilovaných salátu, zeleniny atd.
984a   Podávaní džemu, medu, kornflakes atd.
985a   Příprava pečiva, bábovek atd.
988a   Výroba šlehačky
989a   Puding
990a   Kynutá těsta – buchty, koláče atd.
991a   Buchtičky s vanilkovým krémem
992a   Listové těsto, plundrové, atd. ( těsto polotovar ) – záviny, 
            šátečky atd.
993a   Třené těsta, lité těsta, bábovky, koláče s ovocem atd.
995a   Bavorské vdolečky, koblihy atd.
996a   Palačinky, ovocné poháry, zmrzlinové, koktejly atd.

 

                                                                                                  Chci koupit provozní knihu