tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah cukrářská výroba

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah


-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému
   kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu


Seznam výrobních diagramů

100    Náplň pomerančová
101    Náplň pišingrová
102    Náplň ořechová, kokosová, ořechová s pšeničnými vločky
103    Náplň rumová, oříšková
104    Krémy tukové – letní
105    Krém tukový s máslem 
106    Krém žloutkový základní
107    Krém žloutkový máslový, tukový (margarín)
108    Náplně šlehačkové – karamelová, žloutková
109    Šlehačka kávová, Pařížská šlehačka - lehká, cikánský krém
110    Krém čokoládový, karamelový, Pařížská šlehačka těžká
111    Krém sýrový
112    Krém bílkový, bílkový ovocný
130    Náplň tvarohová na pečení
131    Náplň ořechová na pečení
132    Náplň maková na pečení
133    Žmolenka
150    Poleva cukrová vařená, fondánová
151    Poleva cukrářská kakaová – ředěná, neředěná, tuková
          kakaová,ledová, tuková
152    Poleva agarová
153    Kulér
200    Mandlová hmota s cukrem moučkovým – základní
201    Modelovací hmota z kakaového másla
202    Ozdoby z karamelu
203    Griliášová hmota
204    Ozdoby z bílkové glazury
220    Banán (ovoce) v čokoládě
170    Těsto linecké – kokosové, kakaové
171    Těsto vaflové
172    Těsto křehké
173    Těsto slané
174    Těsto třené linecké – máslové, oříškové, kakaové
175    Pálená hmota
176    Těsto medové
177    Těsto listové
178    Lehké šlehané hmoty
179    Šlehané hmoty nahřívané – dobošová hmota
180    Dortové korpusy – jádrové, kakaové, roládové hmoty, atd.
181    Pařížské pláty
182    Zvláštní druhy šlehaných hmot – laskonky, sněhové piškoty, 
          bezé řezy, atd.
183    Bezé hmoty
184    Třené hmoty
185    Těsto kynuté
186    Těsto chlazené, zmrazené – listové, linecké, plundrové, atd.
253    Transport 
255    Zchlazení na +4C, zmrazení na -18C
301    Teplé nápoje
305b  Studené nápoje
309    Ledová tříšť
315    Doplňkový prodej (prodej) produktů – cukrovinky, nanuky, 
          atd.
316    Porcovaná zmrzlina
317    Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené
318    Produkty k dopečení – chlazené, zmrazené, v ochranné
          atmosféře 
(pečivo, moučníky atd.)
319    Poháry, palačinky, lívance, atd. s ovocem, zmrzlinou, 
          šlehačkou, atd.
320    Výroba šlehačky
420    Saláty, bagety, chlebíčky atd. – dodaný výrobek    
455    Uzenina ohřívaná, opékaná (párek v rohlíku)
512    Regenerace pokrmů - chlazené, zmrazené
517    Pizza, langoše, pečivo, moučníky, atd. – mražené,
          chlazené, ochranná atmosféra
987    Šlehačkové fondy - tiramisu ořechový, ovocný atd.
989    Puding
990    Kynutá těsta - buchty, koláče atd.
992    
Listové těsto, plundrové, atd. ( těsto polotovar ) – záviny,
          šátečky, atd.
993    Třené těsta, lité těsta, bábovky, koláče s ovocem, atd.
995    Bavorské vdolečky, koblihy, atd.
997    Výroba zmrzliny za studena
 

Chci koupit provozní knihu