tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah kavárna - cukrárna

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah

-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému
    kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu  
    sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu


Seznam výrobních diagramů

301     Teplé nápoje
303a   Studené nápoje
309     Ledová tříšť
315a   Doplňkový prodej – cukrovinky, balané nápoje, atd.
316     Porcovaná zmrzlina
317     Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené
319     Poháry, palačinky, lívance s ovocem, zmrzlinou, horké
            ovoce, atd.
319a   Mléčné koktejly
359     Topinky, tousty – obložené, přílohové
410     Saláty, bagety, chlébíčky atd. – dodaný výrobek

 

Chci koupit provozní knihu