tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah rychlé občerstvení s výrobou pokrmů

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah

Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému 
   kritických bodů    HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu 

Seznam výrobních diagramů

301   Teplé nápoje
308   Studené nápoje
315   Doplňkový prodej produktů – cukrovinky, nanuky, atd.
316   Porcovaná zmrzlina
317   Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené
359   Topinky, tousty – obložené, přílohové
402   Příprava pečiva
405   Zeleniny a ovoce krájené - oblohové
410   Saláty, bagety, atd. – dodaný výrobek
416   Výroba baget, atd.
426   Výroba zeleninových salátů – s tuňákem, vejci, uzeninou, 
         sýrem atd.
437   Minutky z polotovarů připravované na pánvi
455   Uzenina ohřívaná, opékaná (párek v rohlíku)
499   Vaječné chleby, smažená vejce, omelety atd.
502   Grilovaná drůbež, polotovary, ryby, zelenina, gyros, atd.
503   Burgery
504   Smažené bramborové výrobky a polotovary
505   Smažené pokrmy – řízky, karbanátky, sýr, atd.
507   Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zrazené 
         (polévky,omáčky,přílohy, masa, atd.)
508   Minutky - pokrmy připravované na tuku  
509   Produkty k dopečení – chlazené, zmrazené, v ochranné 
         atmosféře (pečivo, atd.)
512   Regenerace pokrmů – chlazené, zmrazené
517   Pizza, langoše, pečivo, moučníky, atd. – mražené, 
         chlazené, ochranná atmosféra
900a Polévky
937a Bramborák, bramborák plněný

Chci koupit provozní knihu