tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah nápoje + jednoduché pokrmy

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah


-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému
    kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu
    sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu
 

Seznam výrobních diagramů

301    Teplé nápoje
303    Studené nápoje
315    Doplňkový prodej produktů – cukrovinky, nanuky, atd.
316    Porcovaná zmrzlina
317    Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené
335    Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zrazené 
           (polévky,omáčky, přílohy, masa, atd.)
359    Topinky, tousty – obložené, přílohové
402    Příprava pečiva
410    Saláty, bagety, chlébíčky atd. – dodaný výrobek
416    Podávání tlačenky, utopence, salám s cibulí atd.
431    Smažené bramborové výrobky a polotovary
435    Grilované polotovary atd.
501    Uzeniny, polotovary - ohřívané, opékané, grilované (párek
           v rohlíku)
512    Regenerace pokrmů – chlazené, zmrazené
513a  Expedice / Výdej – dodaných pokrmů
517    Pizza, langoše, pečivo, moučníky, atd. – mražené,
          chlazené, ochranná atmosféra

Chci koupit provozní knihu