tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah řeznictví + koloniál + ovoce, zelenina

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah

-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému 
   kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu 
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu


 Seznam výrobní činnosti 

-  Prodej a zpracování (bourání) části (čtvrtě) dodaného masa
- Prodej a výroba mletého masa
- Prodej a výroba mastných polotovarů
- Prodej a krájení uzenin a sýrů
- Prodej, porcování a odvažování lahůdek, polotovarů,
  atd.

- Prodej balených uzenin, sýrů, lahůdek, polotovarů a
  pokrmů

- Prodej chlazeného baleného masa a mastných výrobků
- Prodej mléčných výrobků
- Prodej vajec
- Prodej pečiva a pekařských výrobků
- Prodej koloniálu a nápojů – mouka, cukr, koření, olej,
  sterilované
produkty, atd. 
- Prodej zmrazených výrobků – zelenina, maso, ryby,
  polotovary, zmrzlina, atd.

- Prodej ovoce a zeleniny
- Prodej balených cukrářských výrobků
- Prodej nebalených cukrářských výrobků
- Rozpékání a prodej pekařských výrobků    

Chci koupit provozní knihu