tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah rychlé občerstvení - výroba z polotovarů

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah


-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému 
   kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu 
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu
 

 Seznam výrobních diagramů

301   Teplé nápoje
308   Studené nápoje
309   Ledová tříšť
315   Doplňkový prodej produktů – cukrovinky, nanuky, nápoje, atd.
316   Porcovaná zmrzlina
317   Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené
335   Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zrazené
         (polévky,omáčky,přílohy, masa, atd.)
359   Topinky, tousty – obložené, přílohové
402   Příprava pečiva
405   Zeleniny a ovoce krájené - oblohové
410   Saláty, bagety, atd. – dodaný výrobek
416   Podávání tlačenky, utopence, salám s cibulí atd.
435   Grilované polotovary, zelenina
436   Burger klasik
455   Uzenina ohřívaná, opékaná (párek v rohlíku)
504   Smažené bramborové výrobky a polotovary
507   Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zrazené 
         (polévky,omáčky, přílohy,masa, atd.)

508   Minutky z polotovarů připravované na pánvi
509   Produkty k dopečení – chlazené, zmrazené, v ochranné
         atmosféře (pečivo,moučníky, atd.)

510   Poháry, palačinky, lívance, atd. s ovocem, zmrzlinou, 
         šlehačkou, atd.

512   Regenerace pokrmů – chlazené, zmrazené
513   Expedice / Výdej dodaných pokrmů 
517   Pizza, langoše, pečivo, moučníky, atd. – mražené,
         chlazené, ochranná atmosféra

 
Chci koupit provozní knihu