tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah rychlé občerstvení - asia 

Provozní kniha systémů kritických bodů HACCP - obsah

-  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému 
   kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu 
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu


Seznam výrobních diagramů

301    Teplé nápoje
308a  Studené nápoje
315    Doplňkový prodej produktů – cukrovinky, nanuky, atd.
316    Porcovaná zmrzlina – dodaný produkt
317    Moučníky, dorty, zákusky – chlazené, zmrazené – dodaný 
          produkt
402    Příprava pečiva
405    Zeleniny a ovoce krájené – oblohové
406    Zeleninové saláty / Zeleninové saláty s doplňky – tuňák, 
          šunka, vejce, atd.
408    Výroba studených omáček – dresinků
409    Výroba obložených baget, atd.
499    Vejce smažená, omelety, sázená, atd.
501    Polotovary, uzeniny – opékané, regenerované, smažené
502    Grilovaná drůbež, polotovary, ryby, zelenina, gyros, kebab,
          atd.

503    Burgery – gyros v pečivu atd.
504    Smažené bramborové výrobky a polotovary
505    Smažené pokrmy – řízky, karbanátky, sýr, atd.
507    Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zrazené
          (polévky,omáčky, přílohy, masa, atd.)

508    Minutky - pokrmy připravované na tuku 
509    Produkty k dopečení – chlazené, zmrazené, v ochranné
          atmosféře (pečivo, moučníky, atd.)

510    Poháry, palačinky, lívance, atd. s ovocem, zmrzlinou,
          šlehačkou, atd.

511    Transport pokrmů
512    Regenerace pokrmů – chlazené, zmrazené
520    Smažené rizota - ASIA
521    Smažené nudle - ASIA
522    Smažené závitky - ASIA
523    Masové, rybí, zeleninové směsi a omáčky - ASIA
524    Polévky - ASIA
525    Smažené ovoce (banán, atd.) - ASIA

526    Vařená rýže
527    Křupavá kachna, kuře - ASIA
538    Omáčky bez masa

 

Chci koupit provozní knihu