tel. 355 327 610
fax 355 327 637
info@haccpexpres.cz
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:
   Přihlaste se k odběru zpravodaje (zadejte email):     
 

Obsah pizzerie

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP - obsah

 -  Zavedení systému kritických bodů do každodenní praxe
-  Výklad pojmů - názvosloví
-  Stanovení kritických bodů podle zákona
-  Způsob stanovení kritických bodů
-  Systém evidence
-  Sestava týmu (pracovní skupiny) pro zavedení systému 
   kritických bodů HACCP

-  Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobce
-  Popis výroby pokrmů
-  Zásady osobní a provozní hygieny
-  Školení pracovníků a záznam o školení
-  Harmonogram provádění ověřovacích postupů a vnitřních auditů
-  Potvrzení diagramu výrobního procesu provozu
-  Zápis z ověření systému kontrolních bodů, vnitřního auditu
-  Kontrolní listy CCP (kontrolních kritických bodů)
-  Výrobní diagramy 
-  Stanovení znaků a hodnot kritických mezí, stanovení postupu 
   sledování, stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod

-  Analýza nebezpečí podle diagramu výrobního procesu


 Seznam výrobních diagramů


301    Teplé nápoje
305a  Studené nápoje
315    Doplňkový prodej produktů – cukrovinky, oříšky, atd.
316    Porcovaná zmrzlina
317    Moučníky, dorty, zákusky atd. – chlazené, zmrazené
359    Topinky, tousty – obložené, přílohové
402    Příprava pečiva
405    Zeleniny a ovoce krájené - oblohové
406    Zeleninové saláty / Zeleninové saláty s doplňky – tuňák,
          šunka, vejce, atd.
409    Výroba studené kuchyně - obložené mísy, chlebíčky atd.
410    Dodané pokrmy - saláty, bagety atd. – dodaný výrobek
411    Tatarák z masa - ryb
499    Vejce smažená, omelety, sázená, atd.
500    Vejce vařená
502    Grilované pokrmy
504    Smažené bramborové výrobky a polotovary
505    Smažené pokrmy – řízky, sýr, atd.
507    Pokrmy instantní, sterilované, chlazené, zmrazené 
          (polévky,omáčky,přílohy, masa, atd.)
508    Minutky - pokrmy připravované na tuku  
509    Produkty k dopečení – chlazené, zmrazené, v ochranné 
          atmosféře (pečivo, moučníky atd.) 
510    Poháry, palačinky, lívance, atd. s ovocem, zmrzlinou, 
          šlehačkou, atd.
511    Transport pokrmů
512    Regenerace pokrmů – chlazené, zmrazené
514    Pokrmy z mleté masa   
515    Pizza
519    Italské těstoviny, noky, atd.
528    Rizota
531    Vařené přílohy – brambory, těstoviny, rýže, zelenina, atd.
532    Vařené brambory ve slupce
533    Bramborová kaše – z brambor, instantní
534    Opékané brambory
535    Zapečené brambory, těstoviny, zelenina, atd.
536    Polévky
537    Polévky minutkové
538    Omáčky bez masa
539    Hotové pokrmy bez konečný úpravy – guláše, plátky,
          závitky atd. 
569a  Hotové pokrmy s konečnou úpravou – pečeně, rolády,
          omáčky, sekaná atd.
540    Šlehačkové fondy – tiramisa, atd.
541    Výroba šlehačky
542    Výroba pokrmů z listového těsta – záviny, atd.
543    Smažená zmrzlina - výroba

 

Chci koupit provozní knihu